LM-Dental – LM Instruments

LM-Activator – Szilikon aktivátor és aligner

Az LM-Activator ™ egy anatómiailag megtervezett aktivátor és aligner a fogszabályozáshoz. Szabályozza a fogakat és aktiválja a mandibula növekedését (vagyis az alsó állcsontot előbbre hozza a II. Osztályú korrekcióhoz), és ezzel egyidejűleg növelheti a fogív hosszát a torlódás korrigálása vagy elkerülése érdekében. Az LM-Activator kíméletes módon támogatja a fogak és az állcsontok egészséges növekedését.

„A készülék egyik figyelemre méltó tulajdonsága, hogy egyszerre több problémát is kijavíthat. A legtöbb más fogszabályozó készülék egyszerre csak egy problémára koncentrál. ”
– Juha Varrela professzor, Turku Egyetem, Finnország

Az LM-Activator hatékonyan korrigálja a különbözõ okklúziós hibákat; overjet, overbite, mélyharapás, nyitott harapás, torlódás, II. osztály és elülső keresztharapás. A szagittális és a vertikális eltérés egyszerre korrigálható.

„Az LM-Activator segítségével háromdimenziós módon szabályozhatjuk az okklúziót. Képesek vagyunk ellenőrizni az alsó és felső ív túlharapását, laterális érintkezéseit, és módosítani a sagittalis növekedést. ”
– Gioacchino Pellegrino adjunktus, Nápolyi Federico II Egyetem, Olaszország

Az LM-Activator kivehető és főleg éjszaka használatos. Rugalmas és kényelmes, tiszta orvosi szilikonból készül, teljesen biokompatibilis és adalékmentes.

„Amikor megláttam az LM-Activator eredményeit, meglepődtem. Javaslom kollégáimnak, hogy próbálják ki az LM-Activator programot, és maguk nézzék meg az eredményeket.”

  • Juha Varrela professzor, Turku Egyetem, Finnország

Magyarországi forgalmazó: Sanitaria Kft.
Cím: 1024 Budapest, ​Rómer Flóris u. 34.
Tel.: (+36-1) 336-0884, (+36-1) 315-0844
Fax: (+36-1) 336-0860
E-mail: shop@sanitaria.hu
Web: www.sanitaria.hu