Planmeca Cephalometria

A Planmeca ProMax® síkban elmozduló teleröntgen felvételi kiegészítője kivételes rugalmasságot kínál a koponyfelvételi képformátumok széles választékához. Kiegészítő opcióként elérhető az összes Planmeca ProMax képalkotó berendezéshez.

Romexis Cephalometric Analysis modul

A Planmeca Romexis® Cephalometric Analysis szoftver modul a legkifinomultabb eszköz a cephalometriai elemzések, a műtéti tervezés és a fogszabályozó kezelések 2D-s követésének elvégzésére.

Planmeca Promax 3D CBCT

Minden Planmeca CBCT berendezés három különböző típusú képalkotási lehetőséget kínál: 3D térfogati felvételek, 2D panoráma, extraorális bitewing és síkbeli koponyfelvételeket felvételeket támogat. Mindez a magas színtű CBCT képminőség és mindig a pácienst legkevésbé terhelő optimális sugárdózissal párosul

Romexis 3D Ortho Studio

A Planmeca Romexis® 3D Ortho Studio modul számos innovatív eszközt kínál a fogszabályozó szakorvosoknak és a fogtechnikai laboratóriumoknak a kezelések 3D-ben történő megtervezéséhez. Ez a fejlett fogszabályozó szoftver lehetővé teszi az átlátszó alignerek hatékony házon belüli előállítását.

Magyarországi forgalmazó: Sanitaria Kft.
Cím: 1024 Budapest, ​Rómer Flóris u. 34.
Tel.: (+36-1) 336-0884, (+36-1) 315-0844
Fax: (+36-1) 336-0860
E-mail: shop@sanitaria.hu
Web: www.sanitaria.hu