Nem csupán mosolyt tervezünk: Magabiztosságot adunk!

A Straumann elkötelezett amellett, hogy választott globális partnereként prémium fogpótlási megoldásokat kínáljon az Ön számára.
Világelsők vagyunk a fogászati implantológia, a helyreállító fogászati beavatkozások és a regeneratív eljárások területén. A Straumann kutatásokat folytat vezető klinikákkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel együttműködésben, valamint a fogpótlásban és helyreállításban, illetve a fogvesztés elkerülése érdekében alkalmazott fogászati implantátumok, eszközök, protézisek, szövet és csont regenerációt segítő bioanyagok fejlesztésében és gyártásában vesz részt. A technológiai fejlődés alapvető változásokat idéz elő a fogászatban. A Straumann termékek és megoldások széles választékát kínálja mind a hagyományos kezelések, mind pedig a digitális munkafolyamatok területén, ideértve az irányított műtéteket, az intraorális szkennelést és a CAD/CAM technológiával végzett helyreállító beavatkozásokat. Osztozunk a minőség iránti szenvedélyében és vágyában, hogy a lehető legjobb eredményt biztosíthassuk az Ön számára. Azonban nem csupán úttörő és bizonyítékokon alapuló innovációink miatt fordulhat hozzánk nyugodt szívvel. Magasan képzett és motivált csapatunk több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti partnerkapcsolatok, a képzés és az oktatás területén, és mélyen elkötelezett a globális segítség biztosítása mellett.

Virtuo Vivo™, a digitális ökoszisztéma csúcsa

Egy teljes, integrált digitális munkafolyamat, a szkenneléstől egészen a gyártásig. A pontos, pormentes és színes szkennelési technológia csupán a kezdetét jelenti digitális utazásának. A Virtuo Vivo™ segítségével hozzáférést biztosítunk Önnek a teljes digitális ökoszisztémához.

Magyarországi képviselet:

Straumann GmbH Magyarországi Fióktelepe
1016 Budapest, Hegyalja út 7-13
Tel.: (+36-1) 787-1095
Fax: (+36-1) 787-1096
E-mail: info.hu@straumann.com
Web: https://www.straumann.com