TAGFELVÉTEL
Bejelentkezés
Bejelentkezés
TAGFELVÉTEL

Hírek

Főoldal / Hírek
Hírek2021-01-06T12:23:22+00:00

március 2024

Angel Aligner

Az Angel Aligner cég Társaságunk támogatójaként kivételes kedvezményt ajánl fel a MÁFT tagok számára. A kedvezmény 2024 végéig vehető igénybe, az aligner készülékek megrendelésekor.

február 2020

MFE

2020.02.21.
Jelentős mérföldkő a MÁFT életében, hogy elindítottuk Magyar Fogorvosok Egyesülete tagtársaságai közé való felvételi folyamatot. Gyorsan gyarapodó tagságunk, küldetésünk és szakmai törekvéseink elismeréseként az Elnökség február 16.-i döntése értelmében MFE Tagtársaság lettünk.

FB, WEB

2020.02.14.
A XXI. század kihívásainak megfelelve nemcsak honlapon, de a mai naptól a Facebookon is elérhetőek lettünk. Ez olyan információs csatorna, amely segíti a tagtoborzást és a hírek, események gyors, azonnali követését.

Honlapunkat folyamatosan bővítettünk, ám terveink szerint év végéig egy új, korszerű honlappal jelentkezünk.

október 2019

Megalakulás

2019.10.25.
Volt egy lelkes csapat, akik mertek nagyot álmodni, és egy olyan modern szemléletű társaság létrehozását tervezgették, amely interdiszciplináris szemléletű evidenciákon alapuló háttérrel lehetőséget teremt az elhivatott kollégák szakmai támogatására.

Hosszú előkészítő munka és jogi procedúra után az álom megvalósult, mivel 2019. október 25.-én elkészült az Alapító Okirat, bejegyezték és megalakulhatott a Magyar Állcsontortopédiai és Fogszabályozási Társaság.

A budapesti és szegedi csapatból alapító tagok lettek Prof. Dr.Dr. Piffkó József, Dr. Bogdán Sándor, Dr. Segatto Emil, Dr. Rózsa Noémi, Dr. Pinke Ildikó, Dr. Borsos Gabriella, Dr. Juhász Fanni, Dr. Sáfrány-Fárk Árpád, Dr. Nemes Bálint és Dr. Kis-Márton Huba.

A megalakulást követően megválasztották a három fős elnökséget és az elnököt. Az elnök Dr. Segatto Emil, a gazdasági alelnök Dr. Pinke Ildikó és a titkár Dr. Nemes Bálint.

Go to Top