AMENNYIBEN JELENTKEZNI SZERETNE TÁRSASÁGUNK TAGSÁGÁBA, KÉRJÜK TÖLTSE KI A MEGFELELŐ JELENTKEZÉSI LAPOT ÉS HAMAROSAN FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

RENDES TAGSÁG

RENDES Tagság regisztráció

JELENTKEZÉS

IFJÚSÁGI TAGSÁG

Ifjúsági tagság regisztráció

JELENTKEZÉS

HALLGATÓI TAGSÁG

Hallgatói tagság regisztráció

JELENTKEZÉS

Az MÁFT alapszabályának III. pontja tartalmazza részletesen a tagsági jogviszony keletkezésének és megszűnésének szabályait, valamint a tagsági jogokkal és kötelezettségekkel kapcsolatos szabályokat. (ALAPSZABÁLY)

Az MÁFT adatkezelési szabályzattal rendelkezik (ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT), mely adatkezelési szabályzat tagokra vonatkozó részének kivonatát az alábbiakban ismertetjük.

Az adatkezelés célja, hogy az MÁFT a tagjainak a személyes adatait annak érdekében kezeli, hogy a tagok az alapszabályban meghatározott jogaikat és  ötelezettségeiket az alapszabályban foglaltaknak megfelelően gyakorolhassák, illetve teljesíthessék. Az MÁFT képviseli a tagok mind bel-, mind külföldi szakmai érdekeit. A tagok számára az adatkezelés nem eredményez semmilyen negatív hatást, illetve nem hordoz semmilyen kiemelkedő kockázatot, az adatkezelés kizárólag a GDPR-rendeletben és az Alapszabályban foglaltak teljesüléséhez szükséges.

Az adatkezelő neve és elérhetősége: Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság székhely és levelezési cím: Magyarország 1015 Budapest, Hattyú utca 16., Fsz.2.; e-mail: info@maft.hu; web: http://maft.hu