FORESTADENT – precizitás, hagyományokkal

Az FORESTADENT az ékszer- és óraiparban kezdte tevékenységét 1907-ben és mára a világ egyik vezető minőségi fogszabályozó termékeket kínáló gyártója. A német ékszer- és óraipar 1970-es évekbeli szerkezeti változása, valamint az olcsó távol-keleti cégek termékeivel való versengés a Förster családot végül változtatásra kényszerítette. Olyan utat választottak, amelyben felhasználhatták a korábban megszerzett rengeteg tapasztalatot. Ami 1974-ben kezdődött a FORESTADENT-tel és a tágítócsavarok gyártásával, mára már több mint négy évtizede tartó sikertörténet.

Azok akik manapság a FORESTADENT termékeket választják, a páratlan pontosságot élvezik. Ennek oka megtalálható a több mint 111 éves vállalati történelemben, amelyet a kezdetektől napjainkig a legjobb felületi tulajdonságok és a legnagyobb pontosság megvalósításával alakítottak ki – generációk során megszerzett komplex műszaki ismeretek a legkülönfélébb anyagok készítéséről, megmunkálásáról. Ehhez adódtak hozzá a nagy pontosságú, kis alkatrészek gyártásához szükséges speciális képességek. Ezt a filozófiát minden termék tükrözi. Fontos szempont még az ügyfelek közelsége, hogy korszerű, praktikus megoldásokat tudjanak ajánlani számukra. Több mint 43 éve működnek együtt a praxisok és klinikák elismert szakértőivel, mely mára egy globális hálózatba szervezett klinikai tanácsadókból álló csapat, amelynek értékes javaslatai beáramlanak a termékek fejlesztési folyamataiba. Ezen felül az ösztön és a trendek iránti érzék is hozzájárul a FORESTADENT sikeréhez.

Ez a több évtizedes tapasztalat, a legnagyobb gondosság és az újíthatatlan szellem teszi a FORESTADENT termékeit olyanokká, amilyenek ma – egyedülállóak.

Információ:
Oridental Kft.
Tel.: +36 20 928 2922, +36 76 494 066
e-mail: oridental@t-online.hu
www.oridental.hu