A fogászati ipar már közel egy évszázada elismeri a GC-t, mint a minőségi fogászati termékek elsőrangú szolgáltatóját. A GC az innováció és a minőség iránti elkötelezettségét azáltal bizonyította, hogy folyamatosan új termékeket és technológiákat hozott létre, amelyek nagyban hozzájárultak a fogászati ellátás javulásához.

A GC Orthodontics két piacvezető cég, A GC Corporation és a TOMY Inc. együttműködésével jött létre. A Japán központú TOMY inc. biztosítja a GC Orthodontics számára az összes bracketet, gyűrűt, valamint az íveket. Ez az együttműködés ügyfeleink számára konzisztens, a fogszabályozás iparában a legjobb minőséget garantálja. A legújabb technológiai innovációkat kihasználva (pl. kerámia fröccsöntés) a legprecízebb, legmegbízhatóbb terméket biztosítják.

A GC Orthodontics világszerte együttműködik a fogszabályozó orvosokkal, hogy kiváló minőségű termékeket biztosítson számukra – amelyeket már ismernek és szeretnek – egy olyan cégtől, amelyre számíthatnak, és magas színvonalú ügyfélszolgálattal támogatja a rendelőjüket.

Magyarországi forgalmazó: Savaria-Dent Kft.

Cím: 9700 Szombathely, Dr. Szabolcs Zoltán utca 5/A

Tel.: +36 (94) 505-840

E-mail: info@savariadent.hu

Web: www.savariadent.hu