Ormco

A világ számos jövőbe tekintő klinikájával együtt, fejlett technológiáinkkal kínálunk olyan innovatív fogszabályozási megoldásokat, amelyekkel magas színvonalú kezelési eredmények érhetők el a pácienseknél.

Küldetésünk

Számos jövőbe tekintő klinikával együtt, legfejlettebb technológiáinkkal kínálunk olyan innovatív fogszabályozási megoldásokat, amelyekkel magas színvonalú eredmények érhetők el a pácienseknél. Sikerünk kulcsa az oktatási programokban és a szolgáltatás minőségében rejlik.

A Frank Miller által 1960-ban létrehozott Ormco Corporation felrázta a piacot szerelt gyűrűivel és bracketjeivel. Az elmúlt 50 év során a vállalat számos figyelemre méltó megoldást vezetett be elsőként, köztük az indirekt ragasztást, a rombusz formájú bracketeket, a réz-nikkel-titán íveket, a TMA béta-titán íveket, a Titánium-Orthos bracketeket, a Damon Clear fogszabályozót, stb.

A szerelt gyűrűk és a bracketek után az Ormco fogszabályozó termékek teljes választékát fejlesztette ki, beleértve íveket, tubusokat, ragasztókat, műszereket, minicsavarokat s egyéb kiegészítőket, például kivehető fogszabályozókat, és több mint 20 különböző bracket rendszert – többek között az Inspire ICE-t, a Mini-twint, a Mini-Diamondot és a StraightwireSynthesis-t – lefedve. Az Ormco szintén úttörőnek számít a 3D fogszabályozásban is az Insignia AdvancedSmileDesign nevű orthodonciai szoftverrel, amellyel személyre szabottan bracketek gyártása válik lehetôvé.

A dr. Dwight Damon és az Ormco által kifejlesztett Damon rendszer a vállalat egyik sikerterméke. Passzív önligírozó bracketekből és high-tech ívekből áll, amik együtt rendkívüli előnyt nyújtanak a fogszabályozó szakember és a páciens számára is. Megalkotása óta a rendszer folyamatosan fejlődik.

Az Ormconál elengedhetetlen a kapcsolatépítés. Vállalati kultúránk az összes alkalmazottunkat – az értékesítőtől a termékmenedzserig – arra ösztönzi, hogy ismerjék meg ügyfeleiket, tudják meg motivációikat és igényeiket. Így minden nap tanulhatunk valami újat, és pontos információt tudunk szerezni termékeink használatáról, hogy tovább tudjuk fejleszteni azokat.

A vállalat filozófiájával összhangban, miszerint az Ön praxisa a mi prioritásunk (YourPractice. OurPriority) az újításra törekszünk. Elsődleges célunk a termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése, hogy a legjobb minőséget tudjuk nyújtani, miközben kielégítjük a klinikusok és a páciensek igényeit is.

Az Ormco továbbá tanfolyamok és szemináriumok széles választékát kínálja rangos hazai és nemzetközi előadókkal.

Weboldalunkon a (www.ormco.com) oldalon további információkat olvashat.

Magyarországi területi képviselônk elérhetôsége:
Pethô Csilla
e-mail cím: Csilla.Petho@ormco.com
telefonszám: 06 20 314 5958