PSM – Medical Solutions

A PSM Medical Solutions-t 1993-ban alapították és eredetileg kizárólag a csontidegsebészeti implantátumokra és műszerekre szakosodott.

A sikeres BENEfit és quattro termékcsaládokkal a PSM világszerte hírnevet szerzett magának a fogszabályozó elhorgonyzás területén.

A palatinális elhorgonyzás területén a PSM ma már a BENEfit rendszerrel világelső.

Az olyan új termékek, mint a Mentoplate minilemez rendszer, kiterjesztik az alkalmazási kört a mandibula területén és eddig ismeretlen megoldásokat kínálnak a fejlett fogszabályozáshoz.

Szakterületeiken elsősorban a tökéletes és mindenekelőtt megvalósítható rögzítési rendszerre fókuszálnak az adott alkalmazásban. Céljuk, az implantátumok, a rögzítés és az eszközök optimális kombinációjának biztosítása a klinikai indikációtól függően, amely a használat során a legmagasabb szintű minőséget, biztonságot és funkcionalitást kínálja. Az ebből adódó rövidebb beavatkozási idők és gyorsabb gyógyulási kilátások nemcsak a hatékony egészségügyi rendszer szempontjából előnyösek, hanem a betegek elégedettségében is egyértelműen észrevehető eredményekkel járnak.

Információ:
Oridental Kft.
Tel.: +36 20 928 2922, +36 76 494 066
e-mail: oridental@t-online.hu
www.oridental.hu